Algemene voorwaarden


Algemeen:
Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met onze Algemene Voorwaarden akkoord gaat www.nieuwnieuwnieuw.com is een onderdeel van Direct Product Promotion www.nieuwnieuwnieuw.com houdt zich het recht voor haar Algemene Voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Annulering van uw bestelling:
Iedere bestelling kan, zonder betaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst, worden geannuleerd. In deze gevallen dient u zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen contact op te nemen met Nieuw Nieuw Nieuw. Dat kan via het online contact formulier op onze website of e-mail.

Contact formulier
info@nieuwnieuwnieuw.com

Uw orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra uw verzoek tot annulering door ons bevestigd is, mag u deze als ontvangen beschouwen. 

Ongefrankeerde en niet aangemelde (via contact formulier of e-mail ) zendingen worden niet geaccepteerd. Voor een snelle afhandeling van uw annulering dient u een kopie van de factuur mee te sturen en de reden van de retourzending te vermelden. Zodra u het pakket heeft verstuurd dient u Nieuw Nieuw Nieuw hiervan op de hoogte te stellen en de Track & Tracé code (Barcode) door te geven via e-mail of contact formulier. De verpakkings- en verzendkosten voor het retourneren van een artikel/bestelling zijn voor rekening van de klant.

Indien u uw geannuleerde bestelling reeds heeft voldaan, restitueert Direct Product Promotion het betaalde bedrag uiterlijk binnen veertien (14) dagen, mits nog niet verzonden. Indien de bestelling later wordt geannuleerd wordt een bedrag tussen de €1,25 en €12,- aan verpakkings- en verzendkosten in rekening gebracht (afhangkelijk van de verpakkings- en verzendkosten die voor uw bestelling zijn betaald door Direct Product Promotion). De verpakkings- en verzendkosten voor het retourneren van een artikel/bestelling zijn voor rekening van de klant.

Levering:
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Direct Product Promotion streeft ernaar om bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. Hiertoe is Direct Product Promotion echter niet verplicht. Bij de keuze voor een betaling per bank overschrijving streeft Direct Product Promotion ernaar om binnen 1 werkdagen na ontvangst van de betaling het bestelde ter verzending aan te bieden. Wij verzenden via PostNL en DHL.
De uiterste leveringstermijn is 14 dagen na plaatsing van de bestelling, uitgezonderd bestellingen waarbij de klant zelf heeft aangegeven deze later te willen ontvangen. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 14 dagen te leveren wordt de klant daarover tijdig geïnformeerd en heeft de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren. 

Prijzen:
De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website gemeld.

Verzendkosten:
Voor de verpakkings- en verzendkosten wordt een bijdrage gerekend volgens het gewicht/volumen van uw order. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Al onze pakketten worden verzonden met een Track & Trace coden via PostNL en DHL. Pakketten worden verzonden met Track & Trace.

Is de orderwaarde €60,- of meer, dan is de verzending gratis!

Betaling:
Betaling van uw bestelling kan op één van de volgende manieren:

1. PayPal: Na uw bestelling, wordt u automatisch doorgestuurd naar de PayPal pagina waar u het bedrag over kant maken.

2. Vooruitbetaling op bankrekening
: Als u kiest voor vooruitbetaling dan krijgt u een e-mail met de juiste bankgegevens. Vergeet niet het ordernummer/factuurnummer te vermelden bij de betaling. Wanneer wij de betaling hebben ontvangen, versturen wij de bestelling en ontvangt u een e-mail dat het verzonden is.

3. Mollie
Wilt u niet via PayPal of Bankoverschrijving betalen. Dan kunt u bij ons gegarandeerd op een veilige en gemakkelijke manier betalen via iDEAL, SofortBanking/DIRECTEbanking, Bancontact, CreditCard, Belfius, KBC/CBC, Apple Pay of Klarna Achteraf Betalen.

Zichttermijn:
Voor zover niet anders is aangegeven, heeft u na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst via een email of het contactformulier te ontbinden en de bestelling binnen een termijn van uiterlijk 14 dagen te retourneren. Zodra u het pakket heeft verstuurd dient u Nieuw Nieuw Nieuw hiervan op de hoogte te stellen en de Track & Tracé code (Barcode) door te geven via e-mail of contact formulier. Eventueel gedane betalingen exclusief een bedrag tussen de €1,25 en €12,- aan verpakkings- en verzendkosten (afhangkelijk van de verpakkings- en verzendkosten die voor uw bestelling zijn betaald door Direct Product Promotion) zullen binnen 14 dagen na ontvangst en controle van de bestelling/artikelen worden geretourneerd. Er bestaat geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling is geopend en/of niet in de originele verpakking geretourneerd is. Na het verstrijken van het zichttermijn van 14 dagen is de koopovereenkomst een feit. 

De verpakkings- en verzendkosten voor het retourneren van een artikel/bestelling zijn voor rekening van de klant.

Eigendomsvoorbehoud:
De eigendom van geleverde producten gaat pas over, indien de klant al hetgeen de klant op grond van de ter zake van de geleverde producten gesloten overeenkomst(en) aan Direct Product Promotion verschuldigd is, heeft voldaan.

Aansprakelijkheid tijdens verzending:
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken, meld dat dan bij uw bestelling. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan horen wij dit wel graag en zullen een klacht indienen bij PostNL of DHL. 

Gegevensbeheer:
Indien u een bestelling plaatst bij Nieuw Nieuw Nieuw, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand. Direct Product Promotion houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden. Zie onze Privacy Policy. Direct Product Promotion respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonlijke gegevens. Direct Product Promotion maakt gebruik van een mailinglijst, elke mailing bevat instructies om uzelf van deze lijst te verwijderen. Wanneer u een bestelling plaatst bij Direct Product Promotion wordt u niet automatisch aangemeld voor deze mailinglijst. 

Garantie:
Direct Product Promotion garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het aan u geleverde product. 

Overeenkomst:
Direct Product Promotion behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen bestellingen of opdrachten niet te accepteren. 

Afbeeldingen en specificaties:
Alle afbeeldingen, foto`s, tekeningen, gegevens betreffende gewichten, afmetingen, kleuren, afbeeldingen van etiketten etc. op de sites www.nieuwnieuwnieuw.com van Direct Product Promotion gelden slechts bij benadering, zijn indicatief (afbeeldingen en/of foto's kunnen qua kleur afwijken) en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of teksten te kopiëren van de site www.nieuwnieuwnieuw.com van Direct Product Promotion zonder onze toestemming hiervoor. 

Retourneren en omruilen van artikelen:
Wij doen er alles aan om via onze websites te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Vul hiervoor een contact formulier in met vermelding van het ordernummer/factuurnummer en de producten die u wilt ruilen/retourneren. 

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden. 
De te ruilen artikelen dienen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst op het afleveradres als retour gemeld te worden via ons contact formulier of e-mail. Zodra u het pakket heeft verstuurd dient u Nieuw Nieuw Nieuw hiervan op de hoogte te stellen en de Track & Tracé code (Barcode) door te geven via e-mail of contact formulier. De te ruilen artikelen dienen nog in originele staat van verzending te zijn, het product is ongebruikt, niet beschadigd, voorzien van aangehechte labels etiketten en/of stikkers te zijn en in originele verpakking te worden geretourneerd.
Artikelen die u in de uitverkoop met een korting van 40% of meer heeft gekocht mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel Zichttermijn en kunnen NIET geruild worden.

De artikelen, welke voor retour gemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn. Direct Product Promotion accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet zijn aangemeld of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 

De verpakkings- en verzendkosten voor het retourneren van een artikel/bestelling zijn voor rekening van de klant.

Klachten:
Ondanks de grote zorg die wij aan uw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel incompleet geleverd word, defect raakt of dat u buiten uw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dient u zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen contact op te nemen met nieuwnieuwnieuw. Dat kan via het online contact formulier op onze website of e-mail. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van de klant. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.

Overmacht:
Direct Product Promotion heeft in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van de bestelling van een klant op te schorten, dan wel de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, zulks door dit schriftelijk aan de klant mee te delen en zulks zonder dat Direct Product Promotion gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter:
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze Voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze Voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Vragen, klachten en opmerkingen:
Mocht u na het lezen van deze Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op via het contact formulier, e-mail, telefoon, sms of whatsapp.

Contact formulier
info@nieuwnieuwnieuw.com
Telefoonnummer +31 (0)6-37173532

Direct Product Promotion
Dirck Boutsstraat 27
5702 XW Helmond

KVK nummer 53653351
BTW nummer NL001892981B33

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2012 - 2024 NieuwNieuwNieuw.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel